Info Pupillen

De pupillen zijn aan een opmars bezig bij R.K.v.v. Nieuw Borgvliet. Net als vorig jaar kunnen we dit seizoen beginnen met 2 D, 2 E, 2 F teams en 1 mini-team. 

Wij zijn er trots op dat steeds meer spelers ons hebben weten te vinden en dat hebben we zeker te danken aan de inzet van de leiders die de afgelopen jaren voor een succesvol en stabiel beleid hebben gezorgd. Bij de pupillen zijn er vaste leiders per leeftijd die elk jaar grotendeels hetzelfde blijven (en dus niet elk jaar meeschuiven met een eigen elftal) waardoor ze weten waar de leerpunten per leeftijd liggen en weten hoe ze de spelers het beste kunnen begeleiden. Doelstelling van de jeugdafdeling is om alle spelers en speelsters ongeacht hun talent beter te laten gaan voetballen en er ook van te laten genieten. Bij het samenstellen van de teams proberen we er rekening mee te houden dat vrienden/vriendinnen bij elkaar blijven. Ook zijn alle teams gelijk, er wordt geen verschil gemaakt in begeleiding of faciliteiten tussen een 1e of 2e team in een leeftijdscategorie.

Om er zeker van te zijn dat alle teams genoeg spelers hebben is Nieuw Borgvliet hard op zoek naar enthousiaste voetballers uit 2004/2005 (D of JO13), 2006/2007 (E of JO11), 2008/2009 (F of JO9) en 2010/2011/2012 (Mini’s of JO7). Zin om eens mee te trainen en de sfeer te proeven? Kom dan langs bij een van de trainingen op dinsdag (vanaf 23 augustus) van 18.00 tot 19.00 en vraag naar David Wessels of neem voor meer informatie contact met hem op via david.wessels@home.nl