nw borgvliet B1- alliance b2

Datum: 
2 november, 2013
Doelpunten thuis: 
7
Doelpunten uit: 
4

heb een tijdje niet kunnen schrijven omdat ik niets kon tikken maar naar 6 verloren wedstrijden moest we nu thuis tegen alliance we gingen in een nieuwe opstelling voetballen omdat we veel te veel verloren dus werd het 4,4,2 dit was met Ton Goossens besproken die hun donderdags training geeft en er is dan ook flink op geoefend in deze opstelling met de mensen die er donderdags waren op de trainiging.
Het was vandaag een wedstrijd om 3 punten te pakken we kwamen goed uit de start blokken wat al snel resulteerde in de 1-0 wie liepen uit tot 4-0 tot de rust .
Na de rust kwam alliance goed terug maar onze Pieter stond als een dijk van een te kiepen .Hellaas kon hij niet voorkomen dat het 4-1 en 4-2 werd maar door goed doorzetten van ons werd het 5-2 en 6-2 . Dit liet alliance niet op zich zitten en scoorde de 6-3 en 6-4 ze kregen aardig nog wat kansen om er nog meer te scoren maar onze pieter beletten dit wij scoorde nog wel de 7-4 dit was ook de eindstand .het was een mooie wedstrijd en goed voor de motivatie van ons om weer eens een wedstrijd te winnen .
DE MAN OFF DE MATCH WAS PIETER DIE EEN DIJK VAN EEN WEDSTRIJD STOND TE KIEPEN EN ONS DE DRIE PUNTEN BEZORGDE BOYS DE EERSTE 3 PUNTEN ZIJN BINNEN OP NAAR VOLGENDE WEEK;
WALLY ,EDWIN EN TON.

Groepen: