Gastenboek

Beach Soccer Dames

Voetbal alleen voor mannen? Echt niet! Speciaal voor de vrouwelijke voetballers zijn er de komende zomer Beach Soccer Dames toernooien! Dit is de mogelijkheid voor een leuke dag of een weekendje weg met je team, begeleiding of studentenvereniging. Nieuwsgierig geworden naar onze toernooien op de mooiste stranden van Nederland? Kijk snel op www.beachsoccerdames.nl voor meer informatie!

vvc'er

Nieuw Borgvliet 1, van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap. Wederom een kleine gezellige club die laat zien waar saamhorigheid en kameraadschap toe kunnen leiden. Nogmaals van harte gefeliciteerd.

Chris

Beste mannen en vrouwkes van de organisatie van gister. Hartstikke bedankt voor de mega geweldige dag gisteren. Het was Champions league-niveau hoe het geregeld is. Waar een klein clubje groots in kan zijn. HARTSTIKKE BEDANKT en mannen van 1e + technische staf VAN HARTE PROFICIAT met het kampioenschap, jullie inzet, discipline en beleving van hoe het spelletje gespeeld moet worden. Top was het om te zien en hopelijk zien we het nog 2 wedstrijden dit seizoen.

Footballtraining4all

Graag zou ik alle trainers van deze club eens willen attent maken op de volgende website:

www.footballtraining4all.com

Deze website heeft de bedoeling om voetbaloefenstof uit te wisselen tussen de voetbaltrainers van de ganse wereld. U krijgt als lid toegang tot voetbaloefeningen van internationale trainers wat u in staat gaat stellen om een grote variatie te steken in uw voetbaltrainingen. De oefenstof wordt onderverdeeld in 7 categorieën nl. allerlei – scoren – passvormen – conditie – opwarmingen – doelmannen en u6/u9.

Om u in staat te stellen om ook uw trainingsvormen te delen met de rest van de wereld stelt het Footballtraining4all-team u software ter beschikking op de website. Deze voetbalsoftware heeft als kenmerk dat hij heel eenvoudig is in gebruik. De software bestaat uit een tekenprogramma en ook uit een module om een animatie te maken van uw trainingsoefeningen.

Met sportieve groeten.

Het Footballtraining4all team

René van Hulle

Ziet er erg goed uit. Grafisch een stuk aansprekender!

Joris Stoop

De nieuwe website van Nieuw Borgvliet is online.