Waarom sponsor worden?

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclame- en PR-doelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.

Door de unieke positionering binnen de regio, met ruim 300 leden en 30 teams. Met een succesvolle combinatie van recreatieve en prestatieve voetbal. Een top sfeer van ons clubhuis en het ruim opgezette en groene sportpark de Markiezaten.

De aantrekkelijkheid van het ledenbestand en bezoekers, de gezonde financiële positie en de goede prestaties op amateurniveau van R.K.v.v. Nieuw Borgvliet en de standaardteams, maken het dat R.K.v.v. Nieuw Borgvliet een aansprekende propositie heeft voor haar bestaande en potentiële sponsoren. Daarnaast ontwikkelt R.K.v.v. Nieuw Borgvliet zich in de Zuid West-Brabantse regio als groeiende sportvereniging.

Kortom: R.K.v.v. Nieuw Borgvliet is een club met een bijna 100-jarige traditie, die staat voor prestatie & kwaliteit. De moeite waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

Samengevat:

  • Sponsoring helpt ons voor continuïteit en groei van kwaliteit in sportbeleving en gezelligheid.
  • Om goed onze maatschappelijke rol in te vullen. Ook vanuit een educatieve rol.
  • Wij zijn een prettige en sociale vereniging voor iedereen
  • Elk voetbalweekend bezoeken zo’n 300 mensen ons sportpark (leden en bezoekers)
  • Dat zijn per jaar 100.000 ogen die naar uw reclame kijken!
  • De R.K.v.v. Nieuw Borgvliet -website heeft meer dan 1000 bezoekers per week.
  • Social Media wordt actief ingezet voor PR en mediadoeleinden.

Mochten we uw interesse hebben gewekt, wend u zich dan tot de sponsorcommissie en we zullen samen met u de beste uitdraging van uw merk bespreken.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie R.K.v.v. Nieuw Borgvliet (sponsoring@nieuwborgvliet.nl)

© Copyright - R.K.V.V. Nieuw Borgvliet