Dag voetbalvrienden,

Na een doelpuntrijke start van het  voetbalseizoen in 2019-2020 zal er de tweede helft van het seizoen een start gemaakt worden met  ‘Topscore’!

Sommige mensen kennen dit concept misschien van vroeger, toen we dit nog op de Brombeer speelden.

Waar gaat het om? 

Iedereen kan meedoen, de bedoeling is om wekelijks, maandelijks en zelfs op jaarbasis bij te houden wie de meeste doelpunten scoort in een officiële wedstrijd.

Omdat de website nu pas online gaat, zal de start hiervan zijn NA de winterstop. De bedoeling is dat de spelers zelf, de leiders of de captains van de teams bijhouden wie er scoort en hoeveel. Je kan dit via de mail doorgeven (topscore@nieuwborgvliet.nl) en dit wordt dan bijgehouden op de website.

Er zal natuurlijk iets leuks tegenover staan. Op deze manier houden we een vorm van competitie binnen de vereniging en kunnen we elkaar een beetje meer uitdaging geven.

Wie zal het de tweede helft van het seizoen lukken om Topscoorder van de vereniging te worden?
Zal het JOUW lukken? Of gaat er een andere speler met deze eervolle vermelding aan de haal?

Op dit moment zijn we op weg naar het einde van de eerste helft van het seizoen en dus niet zo lang meer voor de start van TOPSCORE!

Het tweede gedeelte seizoen zal ik proberen om jullie wekelijks op te hoogte te brengen van de actuele stand van zaken omtrent de Topscore.

Ik wens jullie allemaal een doelpuntrijk en daarnaast vooral en sportief seizoen toe.

Sebastiaan Tempelaars

NaamTeam
Score sinds laats bijgewerkt
Totaal
© Copyright - R.K.V.V. Nieuw Borgvliet